Τα Ολύμπια Νέα

Απόψεις / Τοπικά Νέα

Καθημερινά ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ (17/11/14)

10 χρόνια ΕΠΤΑ

7epta

Η εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΠΤΑ» έκλεισε, το Σάββατο 15/11/14, δέκα χρόνια λειτουργίας. Οι ευχές που δόθηκαν δικτυακά είναι πολλές και ποικίλες. Πολλές ευχές και από εμάς για πολλά χρόνια ακόμα επιτυχιών και δυνατών ρεπορτάζ.

Εμείς ως ιστοσελίδα «Τα Ολύμπια Νέα» να ευχηθούμε τα καλύτερα που έρχονται. Ευχές για υγεία σε όλους μας και όλα θα πάνε καλά

Στην φωτογραφία που συνοδεύει τη δημοσίευση υπάρχει το πρώτο αλλά και το επετειακό τεύχος της «ΕΠΤΑ»

Χρόνια Πολλά λοιπόν και καλά!

 

Τεχνικά προβλήματα στην ιστοσελίδα «Τα Ολύμπια Νέα»

cropped-logoolnea7-final.png

Από εχθές αργά το βράδυ, μέχρι και σήμερα το πρωί υπήρξαν κάποια τεχνικά προβλήματα που αποκαταστάθηκαν.

Προγραμματισμένη τεχνική αναβάθμιση για να γίνουμε γρηγορότεροι. Από σήμερα το πρωί συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία του site.

 

Εκλογές έρχονται…

dimoskopiseis_kalpes_aftodioikisi

Δεν ξέρω πότε τελικά θα γίνουν οι εκλογές. Πολύ δύσκολο να βρεθούν οι 180 αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει. Το κλίμα βέβαια είναι προεκλογικό εδώ και καιρό. Στην Πιερία τα σενάρια είναι πολλά και οι εκπλήξεις που έρχονται ακόμα περισσότερες. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι βρίσκονται σε αναμονή και περιμένουν την επίσημη ημερομηνία των εκλογών.

Σε προεκλογικό κλίμα και η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας που την ερχόμενη Παρασκευή ετοιμάζει στην «ΕΚΑΒΗ» την εκδήλωση για τα 40χρονα της ΝΔ. Επίσημος προσκεκλημένος ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Για να δούμε ποιοι θα λάμψουν με την παρουσία και την απουσία τους την ημέρα εκείνη.

 

Η νέα ηγεσία του δήμου ετοιμάζεται να γιορτάσει την επέτειο του Πολυτεχνείου

SAM_5616

Η δημοτική σύμβουλος Ειρήνη Βακουφτσή και ο τοπικός σύμβουλος Γιώργος Μήλιος ήταν οι πρώτοι που εμφανίστηκαν, αργότερα προστέθηκαν στην παρέα ο αντιδήμαρχος Νίκος Λάππας καθώς και η δημοτική σύμβουλος Λέλα Γιάννακα.

Η γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου ολοκληρώνεται αυτή την ώρα με κατάθεση στεφάνων και ομιλία μαθητών, στο Ηρώον.