Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Ανακοίνωση της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου « Ιωάννης Σακελλαρίδης»

Τις τελευταίες ημέρες αναρτήθηκαν αφίσες σε διάφορα σημεία του Δήμου Δίου -Ολύμπου , καθώς και στους χώρους όπου κάνει πρόβες η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης», μεγέθους Α3 με τονισμό σε μέγεθος έξι εκατοστών της φράσης: «εγγραφές νέων μελών στη χορωδία Λιτοχώρου». Με συνέχεια των φράσεων εγγραφές θα γίνονται στο Δήμο…

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 13112014 105938 πμ

Η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου « Ιωάννης  Σακελλαρίδης», η οποία από το 1966 μέχρι σήμερα εκπροσωπεί επάξια το δήμο μας εντός και εκτός Ελλάδας, δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω ανακοίνωση, η οποία θεωρείται παραπλανητική.

Καλούνται οι συντάκτες της εν λόγω ανακοίνωσης να τροποποιήσουν το περιεχόμενό της και να εμφανίσουν τον πραγματικό τίτλο (επωνυμία) του συλλόγου στον οποίο ανήκει η χορωδία τους.

Παρακαλούνται επίσης οι υπεύθυνοι πολιτισμού του Δήμου Δίου- Ολύμπου να τοποθετηθούν επί του θέματος προς αποφυγή παρερμηνειών, παρεξηγήσεων και μελλοντικών προστριβών.

Τέλος, παρακαλείται ο κ. Δήμαρχος του Δήμου Δίου- Ολύμπου, ο οποίος, σύμφωνα με το καταστατικό, είναι ο επίτιμος πρόεδρος της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου «Ιωάννης  Σακελλαρίδης», να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλαχθεί το κύρος της Δημοτικής μας Χορωδίας.

Με εκτίμηση,

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                         Ο Γενικός Γραμματέας

 

Ζώη- Παναγούλια Νίκη                       Τσαρδούνης Γεώργιος