Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Ενημερωτική συνάντηση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πιερίας με κλιμάκιο από την εθνική οργανωτική επιτροπή συνεδρίου και στελέχη της παράταξης

PASOK-SINEDRIO

Ενημερωτική συνάντηση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πιερίας με κλιμάκιο από την εθνική οργανωτική επιτροπή συνεδρίου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10/11 το απόγευμα στα γραφεία της ΝΕ, με αντικείμενο την δημιουργία Νομαρχιακής οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου (ΝΟΕΣ) και τη συζήτηση σχετικά με την πολιτική κατάσταση στη χώρα. Στη συνάντηση εκτός από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πιερίας και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, συμμετείχαν οι Αλεξανδρίδης Μιχάλης, Καμάς Αθανάσιος και Κουσαλίδης Χρόνης από την εθνική οργανωτική επιτροπή συνεδρίου.

Κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι η Δημοκρατική παράταξη τόσο στο παρελθόν όσο και σήμερα αποτελεί την έκφραση όλων εκείνων των δημοκρατικών πολιτών που επιζητούν την σταθερότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη αλλά και την ισόρροπη ανάπτυξη. Πληθαίνουν οι φωνές των πολιτών που δεν παρασύρονται από δεξιούς και αριστερούς λαϊκισμούς και ζητούν το αυτονόητο. Να γίνει η Ελλάδα μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Σήμερα που το ψευτοδίλημμα μνημόνιο –αντιμνημόνιο έχει καταρρεύσει, σήμερα που δυνάμεις ακραίες συνενώνονται με μοναδικό στόχο την άνοδο στη εξουσία, σήμερα που πολιτικά μορφώματα με πρόγραμμα life style έχουν βγει στο προσκήνιο, η δημοκρατική παράταξη πρέπει να είναι ακόμα πιο ενωμένη, ακόμα πιο δυνατή. Το ΠΑΣΟΚ σήκωσε μόνο του μια μεγάλη προσπάθεια λέγοντας την αλήθεια στον Ελληνικό λαό. Δεν κρύφτηκε ούτε με εξαγγελίες από το αντιμνημονιακό τότε κ.Σαμαρά στο Ζάππειο, ούτε πίσω από συνιστώσες του κ. Τσίπρα. Στη προσπάθεια της δημιουργίας της συμπαράταξης της Δημοκρατικής παράταξης οφείλουν όλοι όσοι ανήκουν πολιτικά στο χώρο της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας να δώσουν το παρόν. Καλούμε νέα αλλά και τα ιστορικά μέλη να συμμετέχουν στη Νομαρχιακή οργανωτική επιτροπή συνεδρίου (ΝΟΕΣ). Χωρίς δογματισμούς, αφήνοντας πίσω τα μικρά που μας χωρίζουν και βλέποντας τα μεγάλα που μας ενώνουν.