Τα Ολύμπια Νέα

Αθλητισμός

100 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΕΝΙΠΕΑ 2014

H οργανωτική επιτροπή του Χειμωνιάτικου Ενιπέα αποφάσισε να δώσει στον φετινό αγώνα εκατό ​επιπλέον ​θέσεις από αυτές που αναφέρονταν στην αρχική προκήρυξη του.

IMG_0824

Η οργανωτική επιτροπή του Χειμωνιάτικου Ενιπέα προχώρησε σε αυτήν την απόφαση μετά τον μεγάλο όγκο αιτημάτων που δέχτηκε α) με την συμπλήρωση των διαθέσιμων θέσεων του αγώνα και β) μετά την ακύρωση, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, των αγώνων του Virgin Forest Trail.

Για τις 100 αυτές θέσεις θα ισχύσουν τα κριτήρια συμμετοχής όπως αναφέρονται στην ​αρχική ​προκήρυξη του αγώνα (πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης). Στα 100 αυτά άτομα θα δοθεί δεύτερη εκκίνηση, δέκα λεπτά μετά την ​πρώτη ​εκκίνηση του αγώνα, δηλαδή στις 10.10, για την αποφυγή του συνωστισμού στο μονοπάτι του αγώνα. Οι 100 αυτοί αριθμοί συμμετοχής θα φέρουν διαφορετικό χρώμα (ώστε να ξεχωρίσουν από αυτούς της 1ης εκκίνησης, ) και αρίθμηση από το νούμερο 500. Η κατάταξή τους στον τελικό πίνακα των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί βάση του Gun time της 2ης εκκίνησης. Το χρονικό όριο αποκλεισμού στο σταθμό Μοναστήρι ​για τους 100 αγωνιζόμενους της 2ης εκκίνησης, ​θα είναι στις 12.40, ενώ το χρονικό όριο έγκυρου τερματισμού στις 15.10.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου το πρωί και θα κλείσουν μόλις συμπληρωθούν οι 100 διαθέσιμες θέσεις.

Στην περίπτωση που αθλητής της 2ης εκκίνησης ξεκινήσει τον αγώνα στην 1η εκκίνηση, το όνομά του θα διαγραφεί από τα τελικά αποτελέσματα.

Από την οργανωτική επιτροπή του Χειμωνιάτικου Ενιπέα 2014,

Λιτόχωρο, 27/10/2014