Τα Ολύμπια Νέα

Απόψεις

Καθημερινά ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ (24/10/14)

Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι οι γειτονιές του Λιτοχώρου

ethel2410

Μια έκπληξη μου επιφύλασσε ο σημερινός πρωινός μου περίπατος. Το παρκάκι, που βρίσκεται στην γειτονιά λίγο πάνω από την πλατεία Λιτοχώρου και στον κύριο δρόμο μετακίνησης των τουριστών στο φαράγγι του Ενιπέα, μου «έκλεισε» το μάτι.

Δεν είναι μόνο η ομορφιά που πάντα υπήρχε. Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν η καθαριότητα και μια φινέτσα αρχοντιάς που πήγαζε από το όλο σκηνικό, μέσα στην μουντάδα του καιρού. Αναρωτήθηκα: «Λες να ξεκίνησε ο δήμος να κάνει τόσο καλή δουλειά;» (που στην καθαριότητα είναι βελτιωμένοι σε σχέση με το παρελθόν).

Κάνοντας μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο αποδείχθηκε πως τελικά όλα ήταν προϊόν εθελοντισμού και αξίζουν πολλά μπράβο στους γείτονες. Πρότυπο ομορφιάς αποτελεί αυτό το πάρκο που έγινε επί θητείας Παπαθανασίου το 1998, με την συνδρομή και των γειτόνων. Το καλό είναι πως τόσα χρόνια μετά συνεχίζει να συντηρείται και να γίνεται ακόμα πιο όμορφο. Και στο τέλος της προσπάθειας κερνάνε και χειροποίητο γλυκό κυδώνι!

10645233_10203160167991294_6450592300705730700_n

Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι όλες οι γειτονιές στο Λιτόχωρο! Μπράβο σε όλους!

 

Γιώργος «κερνούσε», Γιώργος την… πλήρωσε!

UEFA_U19_Logo

Τελικά κατά πως φαίνεται μόνο σαν προπονητήρια θα χρησιμοποιηθούν τα γήπεδα ποδοσφαίρου Λιτοχώρου και Βροντούς, για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-19 που θα γίνει του χρόνου το καλοκάιρι στην χώρα μας. Μένει να μάθουμε που τελικά θα γίνει η διοργάνωση ( Πιερία, Ημαθία, Λάρισα ) και ποια γήπεδα επιλέχθηκαν. Τα υπόλοιπα πλέον είναι γνωστά. Γύρω στα 700.000 ευρώ θα χρειαστούν έλεγε ο κος Παπαθανασίου . Αποκλείεται έλεγε ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ κος Ελευθεριάδης. Βαριά μέχρι 40 έως 50 χιλιάδες. Να βρούμε επιχειρηματίες που θα χρηματοδοτήσουν το έργο έλεγε τότε ο κος Λάππας. Δεν θέλετε να συνεργαστείτε και διώχνετε τόσο κόσμο που θα έρθει στο Δήμο μας καταλόγιζε ο κος Δημόπουλος στην προηγούμενη διοίκηση του Δήμου.

Προχθές στο ΔΣ όλα τούμπα. Δεν προλαβαίνουμε πλέον δήλωσε ο κος Δήμαρχος. Και να προλαβαίναμε δεν έχουμε τα λεφτά αναγνώρισε ο κος Λάππας, τα οποία εκτίμησε θα αγγίξουν τις 350.000 ευρώ για να γίνουν τα γήπεδα σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Η ουσία είναι ότι οριστικά αγώνες για το δήμο μας ΓΙΟΚ. Τώρα ποιος μας δούλευε και ποιος όχι, διαλέγετε και παίρνετε. Εγώ ξέρω ποιος την πλήρωσε…

 

 

 

Παράταση της «έκτακτης» εισφοράς μέχρι το 2016 ή οι κυβερνώντες κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να κάνουν αυτοδύναμο πρωθυπουργό τον Τσίπρα;

ektakti049

Ωστε έχουμε…παράταση της …έκτακτης εισφοράς για δυο χρόνια ακόμα!

Καλά, αυτήν δεν ηταν να την…..καταργήσουν;

Τελικά, όλα τα …έκτακτα, …..μόνιμα έγιναν!

Το λες και…..συνέπεια!
Στο ……δούλεμα!