Τα Ολύμπια Νέα

Τοπικά Νέα

Επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία

Η κυβέρνηση πλήττει την αξιοπρέπεια των πολιτών

10733602_10203147058293685_534569949_n

Συναντήσεις με φορείς της Πιερίας που δραστηριοποιούνται στο χώρο της πρόνοιας και της υγείας, έχει σήμερα στην Κατερίνη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουπλής

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το πρωί επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου είχε συναντήσεις με εργαζομένους του Νοσοκομείου, αλλά και με τον διοικητή.
Ο κ. Κουρουπλής επισκέφθηκε και τα Ειδικά Σχολεία στην Κατερίνη, υπογραμμίζοντας ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ η πρόνοια και η υγεία «είναι σε απόλυτη προτεραιότητα».
Το μεσημέρι, Παναγιώτης Κουρουπλής παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος, όπου αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι επεξεργασμένη και ρεαλιστική και είναι αυτή που μπορεί να αντιμετωπίσει την ακραία φτώχεια, τον ρατσισμό, την ανεργία, τα προβλήματα στο χώρο της υγείας», είπε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας την κυβέρνηση για πολιτική με την οποία «πλήττει την αξιοπρέπεια των πολιτών, τους οποίους οδηγεί στη φτώχεια».
Το βράδυ στις 8, ο Παναγιώτης Κουρουπλής, θα αναλύσει το πρόγραμμα του κόμματός του, σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης