Τα Ολύμπια Νέα

Απόψεις / Τοπικά Νέα

Καθημερινά ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ (23/10/14)

Λονδίνο το Λιτόχωρο…

20141023_115715

Ομίχλη και βροχή από εχθές το βράδυ στο Λιτόχωρο και σε όλο το πλάτος και στην Κεντρική Μακεδονία γενικότερα. Οι βροχές θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή 26 Οκτωβρίου με παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας κάτω από 10 βαθμούς. Οι κορυφές του Ολύμπου «χιονίστηκαν» οπότε οδεύουμε και επίσημα στον Χειμώνα. Τώρα αν θα είναι βαρύς ή όχι δεν ξέρουμε, αυτό που ξέρουμε είναι πως κάποιοι φίλοι μας από τα νησιά προβλέπουν: «Φέτος δεν φύσηξαν μελτέμια να διώξουν τους διαβόλους… Θα έχουμε βαρύ Χειμώνα…»

Το γραφείο μας στο Λιτόχωρο σε πλήρη λειτουργία

Untitled-2

Καθημερινά ανοικτό, από νωρίς το πρωί αλλά και όλα τα καθημερινά απογεύματα πλην Δευτέρας, είναι πλέον το γραφείο της ιστοσελίδας «Τα Ολύμπια Νέα | dionolympos.gr» και της «ΕΠΤΑ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ». Βρισκόμαστε εδώ στοχεύοντας στην άμεση και έγκυρη ενημέρωσή σας. Το γραφείο βρίσκεται στην οδό Αγίου Νικολάου 26 στον 1ο όροφο πάνω από το ΚΤΕΛ. Το τηλέφωνο και το fax επικοινωνίας είναι το 2352084777 και το e-mail: dion.olympos@gmail.com

Το θέμα με το κλείσιμο του ΧΥΤΑ της Κατερίνης μόλις άνοιξε…

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 23102014 103429 πμ

Το ενδεχόμενο μεταφοράς των σκουπιδιών στον ήδη επιβαρυμένο ΧΥΤΑ Λιτοχώρου είναι ανοικτό. Το θέμα είναι τεράστιο και το παρακολουθούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε: Τα σκουπίδια της Κατερίνης στο Λιτόχωρο;;;